«demostraria» que el PP anteposa els interessos d'Espanya

Aguirre demana a Casado que faciliti la investidura de Sánchez

L'expresidenta de la Comunitat de Madrid assenyala que es tractaria d'«evitar tant sí com no» que el govern depengui d'independentistes

GRAF1484. MADRID, 02/12/2019.- Los expresidentes de la Comunidad de Madrid Alberto Ruíz Gallardón (2i) y Esperanza Aguirre (d), y el Obispo de Madrid Carlos Osoro (i), durante el acto institucional con motivo del Día de la Constitución, hoy Lunes en la Real Casa de Correos de Madrid. EFE/David Fernández

GRAF1484. MADRID, 02/12/2019.- Los expresidentes de la Comunidad de Madrid Alberto Ruíz Gallardón (2i) y Esperanza Aguirre (d), y el Obispo de Madrid Carlos Osoro (i), durante el acto institucional con motivo del Día de la Constitución, hoy Lunes en la Real Casa de Correos de Madrid. EFE/David Fernández / David Fernandez (EFE)

1
Es llegeix en minuts
El Periódico / Agencias

L’expresidenta de la Comunitat de Madrid Esperanza Aguirre ha traslladat en privat al líder del PP, Pablo Casado, que el PP ajudi a investir el socialista Pedro Sánchez com a president del Govern perquè, segons ha recalcat, es tractad’«evitar tant sí com no» que el Govern d’Espanya depengui dels independentistesi dels«populistes bolivarians».

«Personalment, jo crec que Pedro Sánchez governant en solitari seria millor. I, per a això, miri què li diré, crec que caldria oferir-li Pedro Sánchez els vots que fossin necessaris, cinquanta-i-tants, perquè pugui ser investit i governar en solitari», ha declarat.

Notícies relacionades

Aguirre, que ha assistit a l’acte de commemoració de la Constitució que s’ha celebrat a la Comunitat de Madrid, ha admès que aquest oferiment és «un risc» que no és compartit per la majoria dels dirigents del PP, però ha recalcat que «demostraria» que el PP anteposa els interessos d’Espanya.

L’expresidenta de la Comunitat de Madrid ha revelat que ha traslladat aquesta proposta a Casado, però en l’àmbit privat. Segons ha insistit, és un «drama» que el Govern d’Espanya caigui «en mans d’independentistes i dels populistes bolivarians» i cal impedir-ho «tant sí com no».