EL LABERINT CATALÀ

L'advocat de Terradellas nega haver demanat a Rússia recolzament a la DUI

«Ni va arribar a cap acord amb aquest senyor, ni li va demanar cap reconeixement de la república catalana ni un pacte sobre Crimea», afirma a TV-3

zentauroepp51020401 politica  combo sergei markov  victor terradellas191121191715

zentauroepp51020401 politica combo sergei markov victor terradellas191121191715

1
Es llegeix en minuts
Agencias

L’advocat de l’exresponsable de Relacions Internacionals de l’extinta CDC i president de la Fundació CATMónVíctor Terradellas, ha desmentit aquest dissabte que el seu client arribés a «cap acord» amb l’exdiputat rus Serguei Markov perquè el Kremlin recolzés la declaració unilateral d’independència (DUI). El lletrat, Francesc Sánchez, ha fet aquestes declaracions a TV-3 després que Markov hagi reconegut que es va reunir a Moscou amb un enviat de l’expresident Carles PuigdemontMoscou.

Notícies relacionades

«Víctor Terradellas ni va arribar a cap acord amb aquest senyor, ni li va demanar cap reconeixement de la república catalana, ni molt menys un pacte sobre el reconeixement de Crimea», ha afirmat l’advocat.

«¿Que Víctor ha parlat amb moltíssima gent? Moltíssima. S’ha dedicat a explicar la situació de Catalunya en molts llocs, però sense cap responsabilitat política», ha afirmat. Segons Sánchez, tot és «ciència-ficció».