10 jul 2020

Anar al contingut

organització misteriosa

Tsunami Democràtic, a Marlaska: «El Tsunami no acabarà amb cap detenció que pugui ordenar»

El moviment defensa que les convocatòries «tinguin objectius, acabin i comencin»

Demana a altres organitzacions que «no aprofitin» la seva legitimitat per convocar «subaccions»

Acn

Tsunami Democràtic, a Marlaska: «El Tsunami no acabarà amb cap detenció que pugui ordenar»

Tsunami Democràtic s'ha dirigit al ministre de l'Interior en funcions, Fernando Grande-Marlaska, per advertir-lo que «cap detenció que pugui ordenar» podrà «acabar» amb el Tsunami. En una entrevista al programa '30 minuts' de TV-3, dos representants del moviment -d'esquena i amb la veu doblada- han avisat que el Tsunami «són moltíssims milers de persones» i s'han mostrat sorpresos que el Govern «encara no ho hagi entès».

«El Tsunami acabarà quan dos milions de persones a Catalunya tinguin el dret que la seva proposta política pugui ser parlada, dialogada i, si la ciutadania vol, aplicada», han argumentat.

Avís a altres organitzacions

Per una altra banda, també han demanat a les altres organitzacions independentistes que «no aprofitin el rigor i legitimitat» de Tsunami per fer les seves pròpies «subaccions» perquè «pot ser una mica perillós» pel mateix desenvolupament de les de Tsunami. «Que cada un tiri endavant les seves accions en les seves accions», han remarcat.

A més, han explicat que les seves convocatòries «tenen el punt posat al món» i busquen una resposta exterior, alhora que han defensat que les seves crides tenen uns objectius, un principi i un final.

JA A LA CARTA ► «Dies de Tsunami»

«El senyor Marlaska ha de tenir clar que el Tsunami no acabarà amb cap de les detencions que pugui ordenar», Tsunami Democràtic#DiesDeTsunamiTV3
�� https://t.co/96jwFCm5Sp pic.twitter.com/GuDzKq2Woy

— 30 minuts (@30minuts) November 17, 2019