PICABARALLA EN DIRECTE

La ficada de pota de Vehí amb Rufián sobre el casament de l'Ibex | VÍDEO

La candidata de la CUP ha de demanar disculpes després d'acusar per error el republicà d'acudir a l'enllaç de la filla d'un alt càrrec bancari

a-la-vuelta-de-la-publicidad-la-inquisidora-veh-ha-pedido-perdn-a-rufin-por-confundirlo-con-pere-aragons-y-rufin-le-ha-pedido-disculpas-por-su-to / periodico

1
Es llegeix en minuts
El Periódico / Barcelona

El debat entre candidats catalans a les eleccions del 10-N va tornar a deixar palès el creixent distanciament entre grups independentistes. Un dels moments que van exemplificar aquesta dinàmica de divisió es va produir quan la cap de llista de la CUP, Mireia Vehí, va acusar el número 1 per ERC, Gabriel Rufián, d’haver acudit alcasament de la filla d’un alt càrrec de La Caixa.

«A vostè últimament l’hem vist anant a un casament amb tots els representants de l’Ibex», va retreure Vehí a Rufián, que es va quedar estupefacte. «¿Casament? ¿Jo? ¿A quin? ¿A quin casament?», va preguntar el republicà a Vehí, que va persistir en l’acusació. «Em sembla que la foto és a Twitter i jo no tinc aquí el mòbil [...] Vostè se’n va a casaments amb representants de l’Ibex 35 i de La Caixa, i si no, no hi vagi».

Rufián va intentar al principi treure la seva rival de l’error, ja que no va acudir al casament a què es referia: «Mireia, t’equivoques. T’estic ajudant, t’equivoques. És que tens les notes malament». No obstant, Vehí li va respondre amb una duresa creixent: «A mi no em salves la vida. No m’interrompis».

«¿M’estàs amenaçant?»

Notícies relacionades

Davant d’això, el republicà li va etzibar: «Quan arribi la publicitat no sabràs on ficar-te». Un avís que la representant de la CUP es va prendre molt malament. «Perdona, ¿m’estàs amenaçant en directe?»

Després de la publicitat, i al constatar la seva equivocació, Vehí va admetre que l’havia confós amb el vicepresident del Govern, Pere Aragonès, i va demanar disculpes a Rufián.