a calella de palafrugell

El casament que ha unit líders independentistes amb Zapatero i Florentino

Artur Mas, Pere Aragonés, Pedro J. Ramírez i Pilar Rahola han sigut alguns dels convidats

mdedios48324895 calella de palafrugell  esglesia de sant pere190525210619

mdedios48324895 calella de palafrugell esglesia de sant pere190525210619

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

En plena jornada de reflexió abans de les eleccions de demà diumenge, el casament de la filla d’un alt executiu financer català ha reunit aquest dissabte diversos líders independentistes amb l’expresident del Govern José Luis Rodríguez Zapatero i el president del Reial Madrid, Florentino Pérez.

A l’enllaç, celebrat a l’església de Sant Pere de Calella de Palafrugell (Girona), hi ha assistit un nombrós grup d’il·lustres personatges de la política, l’empresa i la comunicació.

Mas i Florentino, a la llotja del Camp Nou, el 2015 / ferran sendra

A part de Zapatero i Pérez, a la cita han assistit com a convidats l’expresident de la Generalitat Artur Mas; els periodista Pedro J. Ramírez i Pilar Rahola; el número dos de la Generalitat de Quim Torra, Pere AragonésIsidre Fainé, president de Criteria Caixa i de la Fundació Bancària La Caixa; l’advocat Miquel Roca; el president de Foment del Treball, Josep Sánchez Llibre; la presidenta de Coca Cola Espanya, Sol Daurella, i el seu marit, el vicepresident del Barcelona Carles Vilarrubí; i Javier Godó, comte de Godó.

Zapatero i Florentino, a la Moncloa, el 2007 / david castre

Menú de Jubany

Notícies relacionades

Un dia abans de la cerimònia, divendres, es va celebrar un pica pica a l’Hotel El Far de San Sebastià. Aquest mateix dissabte, el convit s’ha celebrat a l’Hotel La Malcontenta i ha anat a càrrec del xef Nandu Jubany, amb una estrella Michelin.

L’hotel està ubicat en una antiga masia fortificada del segle XIX a la Costa Brava, al paratge de Torre Mirona, en una zona declarada com a espai d’interès natural, Castell Cap Roig.