EN EL DEBAT ELECTORAL

Polèmica per una caixa que ha demanat Rivera per semblar més alt

Els assessors del líder de Ciutadans volien que es veiessin millor les seves mans

a

a

1
Es llegeix en minuts

A pocs minuts de començar el debat electoral entre cinc candidats d’aquest dilluns, els assessors d’imatge s’han embrancat en una polèmica per la petició que va fer Ciutadans dissabte passat. L’equip de comunicació del candidat Albert Rivera va demanar a TVE que habilités una caixa a sota de l’estrada des de la qual havia de parlar, que li permetria semblar més alt. I al final l’han retirat.

Segons van expressar els assessors a l’Acadèmia de Televisió, que organitza l’acte, es tractava que es poguessin veure millor les mans de Rivera, perquè consideraven que són un element clau en la seva comunicació, i l’alçària del faristol ho dificultava. 

Rivera és un dels candidats més baixos, davant els molt alts Pedro Sánchez i Santiago Abascal.   

Notícies relacionades

La petició va ser expressada dissabte passat, després que tots els equips dels candidats visitessin el plató per conèixer l’espai i expressar les seves possibles crítiques.

El debat, per al qual ja es preparen els cinc candidats, el líder del PSOE, Pedro Sánchez; del PP, Pablo Casado; de Ciutadans, Albert Rivera; d’Unides Podem, Pablo Iglesias, i de Vox, Santiago Abascal, comença a les 22.00 hores.