PROGRAMA DE TONI SOLER

El fiscal investiga 'Està passant' per un delicte d'injúries pel gag dels Mossos i els gossos

El ministeri públic ha obert diligències després de la denúncia de tres sindicats policials

tonisoler

tonisoler / JOAN CORTADELLAS

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

La fiscalia de Barcelona ha obert una investigació per un presumpte delicte d’injúries contra el programa ‘Està passant’, de TV-3, que vaemetre un gag en què comparava els Mossos d’Esquadra amb «putos gossos»Tres sindicats de la policia catalanahavien denunciat davant del ministeri públic l’espai dirigit per Toni Soler

El fiscal té ara sis mesos per determinar si s’ha comès algun delicte o si, per contra, tanca la investigació.

Notícies relacionades

En aquest espai, un dels col·laboradors de Toni Soler,Magí Modgi, dedica la seva intervenció a parlar de gossos. En el seu discurs, il·lustrat amb la imatge d’un gos amb una gorra de policia, Modgi comença advertint que «aquests dies hi ha molts gossos» i que n’hi ha de «molt perillosos, agressius i rabiosos». S’anima afirmant que hi ha «gossos malparits, que creus que estan per protegir-te però et borden, et mosseguen o, encara pitjor, et disparen bales de foam o de goma».

«¿Estem parlant encara de gossos?», pregunta Soler. «De gossos, de gossos», respon. I remata: «¿Qui li torna l’ull a un jove de 22 anys? ¿Els putos gossos de merda?». Al final conclouen que «la culpa no és dels gossos, sinó dels amos», i ho il·lustren amb una imatge delconseller d’Interior, Miquel Buch.