A TV-3

Toni Soler demana disculpes als Mossos pel gag «poc afortunat»

«Ens vam equivocar», admet el director d''Està passant' sobre l'esquetx que comparava la policia amb gossos

Afegeix, no obstant, que «hi ha ferits i detingudes en circumstàncies estranyes que també esperen disculpes»

tonisoler

tonisoler / JOAN CORTADELLAS

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

Toni Soler, director i presentador d’‘Està passant’ (TV-3), ha fet referència en el seu programa d’aquest dijous a la denúncia que sindicats de Mossos han presentat per un delicte d’odi i injúries contra aquest espai d’humor per un gag que comparava la policia amb gossos. Soler ha reconegut que l’esquetx va ser «poc afortunat» i demana disculpes als Mossos. «Ens vam equivocar», ha dit.

Notícies relacionades

En el seu missatge, Soler emmarca el gag en el context programa, de contingut humorístic, i defensa la llibertat d’expressió. Però tot seguit fa autocrítica: «Hem de dir que havent vist les imatges, amb analogies i expressions poc afortunades, entenem que hi hagi gent dels Mossos que s’hagi sentit ofesa i per tant els demanem disculpes sincerament. Ens vam equivocar».

Després de les disculpes, Soler al·ludeix alsdisturbis violents de la setmana passada i apunta: «No puc deixar de dir que hi ha molta gent a Catalunya que no només se sent ofesa, sinó ferida, maltractada, hospitalitzada o detinguda en circumstàncies estranyes pels cossos policials i que també esperen disculpes. Que cada un faci el que cregui que que ha de fer».