Agredida una dona que va exhibir una bandera espanyola a Tarragona

A Barcelona s'ha viscut un incident similar quan li han intentat treure l'ensenya 'rojigualda' a una altra dona a Gran Via amb passeig de Gràcia

una mujer con una bandera espanola es golpeada en tarragona / periodico

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

Una dona ha resultat agredida als carrers de la ciutat de Tarragona quan exhibia en to festiu una bandera espanyola entre un grup de persones concentrades en rebuig de lasentència condemnatòria del procés.

Els fets s'han produït passades les 12 del migdia, quan la dona ballava mentre exhibia la bandera espanyola al carrer. Al seu voltant, segons es pot veure en un vídeo de 'Tarragona digital', es concentraven diverses persones en protesta per la condemna dels líders independentistes jutjats per l'organització del referèndum de l'1-O.

Després de recriminar-li la seva actuació,un dels concentrats li ha donat una manotada per treure-li la banderai després ha colpejat la dona, que ha acabat al terra.

«Brutal agressió a Tarragona a una dona per treure la bandera d'Espanya. Que els quedi molt clar als totalitaris: els carrers no són vostres, són de tots. Per molt que ho intenteu, no aconseguireu callar-nos», ha afirmat la presidenta del grup parlamentari de Ciutadans, Lorena Roldán, en un tuit.

Notícies relacionades

«Conec des de fa molts anys la María, la dona agredida covardament per aquesta bèstia. ¡Tot el meu afecte i recolzament a la María! Una abraçada molt forta», ha indicat al seu torn el president del Partit Popular a Catalunya, Alejandro Fernández.

Incident similar a Barcelona

A Barcelona, també s'han viscut moments de tensió similars quan, aGran Via amb passeig de Gràcia, s'han embardissat en una barallauna dona amb una bandera espanyola i un grup de manifestants que portavensenyeres i estelades.

Una noia amb bandera d'Espanya al passeig de Gràcia. Un home l'hi vol treure, ja tenim l'enrenou muntat. Els responsables de la seguretat a Catalunya, Marlaska inclòs, s'haurien de prendre això seriosament. Estem a punt d'esclatar.#SentenciaProcespic.twitter.com/l7GFCq9LHR— Naranjito (@PedroOtamendi) October 14, 2019