exalcaldessa

Carmena no descarta ser Defensora del Poble: «Pot ser»

L'exalcaldessa es mostra disposada a acceptar un càrrec públic de responsabilitat si l'hi ofereixen

undefined49959377 barcelona 20 09 2019  barcelona   festes de la merc  prego m190920192535

undefined49959377 barcelona 20 09 2019 barcelona festes de la merc prego m190920192535 / FERRAN NADEU

1
Es llegeix en minuts
El Periódico / Agencias

Manuela Carmena, exalcaldessa de Madrid, ha obert aquest dimarts la porta a ocupar el càrrec de Defensora del Poble després de les eleccions generals del pròxim 10 de novembre. «Em sembla un càrrec d’una responsabilitat enorme, pot ser», ha apuntat. En una entrevista a ‘La noche en 24 horas de RTVE’,  Carmena ha explicat que, si l’hi oferissin, hauria de «pensar si podria fer-ho bé». «Si sorgeix, has de veure si ets la persona adequada», ha afegit.

Notícies relacionades

L’exalcaldessa, actualment retirada de la primera línia política, ha mostrat el seu recolzament públic a Més País, el partit que lidera Íñigo Errejón, a qui l’uneix una estreta relació. Amb tot, Carmena va descartar des del primer moment integrar-se al projecte de forma activa, i va limitar la seva participació a aparicions puntuals.

Amb tot, l’exregidora, que actualment col·labora en una secció setmanal al programa ‘Hora 25’ de la cadena SER, s’ha mostrat disposada a tornar a la política per ocupar un càrrec de responsabilitat. «Sí, ¿per què no?», ha respost després de ser preguntada per la seva tornada a la primera línia. «M’agrada molt plantejar que la vida professional sempre s’ha d’entendre com una cosa dinàmica. Ara com ara estic molt a gust fora: demà no ho sé», ha explicat Carmena.