ESBRONCADA PELS CDR

Així ha sigut el moment de l'expulsió de Carrizosa del Parlament | Vídeo

video 3550382 / periodico

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

El president del Parlament, Roger Torrent, ha expulsat aquest dijous el president del grup de Cs a la Cambra, Carlos Carrizosa, després d’un esbronc sobre l’empresonament de set membres dels CDR, i el grup ha abandonat l’hemicicle.

En els últims minuts del debat de política general, quan la CUP ja havia abandonat l’hemicicle i els grups d’ERC i JxCat han demanat la reunió de la Junta de Portaveus, tal com havien sol·licitat els cupaires.

JxCat i ERC han donat suport a aquesta reunió i han recordat el tribunal «que va portar els Jordis i els membres del Govern a la presó», cosa que ha aixecat els crits de «¡Llibertat!» dels diputats independentistes i del president de la Generalitat, Quim Torra.

Notícies relacionades

Carrizosa ha demanat la paraula per criticar el que ha qualificat d’«eclosió de protesta», ha dit sentir vergonya i ha interpel·lat diputats independentistes. «Ens sentim amenaçats per aquells que recolzen el terrorisme», ha cridat, i alguns diputats s’hi han encarat, per després sortir de la sala.

Mentre Torrent donava la paraula a Iceta, Fernández i Segovia, ha cridat a l’ordre en quatre ocasions a Carrizosa, fins a expulsar-lo de la sala.