festa nacional de catalunya

Diada de Catalunya 2019: Les millors fotos de la manifestació de Barcelona

La imatges de l'Onze de Setembre, que viurà el seu moment més intens aquesta tarda amb la manifestació independentista convocada a Barcelona per l'ANC

49815066 60

49815066 60 / Ferran Nadeu (Ferran Nadeu)

1
Es llegeix en minuts

La Diada del 2019viu el seu moment més intens aquesta tarda amb la manifestació independentista convocada a Barcelona per l’Assemblea Nacional Catalana  (ANC), en col·laboració ambÒmnium Culturali l’Associació de Municipis per la Independència, que aquest any té l’epicentre a la plaça Espanya. L’escenari principal s’ha instal·lat a l’avinguda Maria Cristina. [Segueix les últimes notícies de la Diada i la manifestació de Barcelona en directe.]

En aquesta pàgina recollirem les millors imatges de la manifestació, així com la resta de moments de la jornada, com, durant el matí, la tradicional ofrena floral de les autoritats, institucions i entitats al monument de Rafael Casanova, entre molts altres actes. 

Milers de persones omplen els trams de la manifestació

Notícies relacionades

La plaça d’Espanya i la Gran Via estan ocupades per milers de persones que participen en la manifestació sota el lema ‘Objectiu independència’.

Ofrena floral al monument de Rafael Casanova

Com és tradicional, la Diada comença amb l’ofrena floral d’institucions, partits i entitats al monument de Rafael Casanova, a la ronda de Sant Pere de Barcelona. La Generalitat ha sigut la primera a homenatjar el conseller en cap durant la guerra de successió. El Parlament i l’Ajuntament l’han precedit, abans que ho fessin el Barça i l’Espanyol –entre altres entitats esportives– i els partits i entitats. A partir de les 11 hores es preveu que tothom qui ho vulgui ja hi pugui accedir.