15 jul 2020

Anar al contingut

CONSELL DE MINISTRES

Celaá: «Volem entendre'ns amb Podem i crear un espai compartit»

La portaveu del Govern apel·la a la responsabilitat d'Iglesias per arribar a un acord que impedeixi unes noves eleccions

Juan Ruiz Sierra

Celaá: «Volem entendre'ns amb Podem i crear un espai compartit»

JOSE LUIS ROCA

La portaveu del Govern i ministra d’educació en funcions, Isabel Celaá, ha fet una crida a Unides Podem per arribar a un acord que impedeixi la convocatòria de noves eleccions després del fracàs de la investidura de Pedro Sánchez. “Volem entendre’ns amb Podem i crear un espai compartit”, ha assegurat Celaá de forma relaxada després dels tensos encreuaments d’acusacions que s’han llançat en els últims dies el PSOE i el partit liderat per Pablo Iglesias.

La portaveu de l’Executiu ha convidat al partit morat a trobar junts “aquest espai de trobada” amb una altra fórmula diferent al fracassat govern de coalició. “Continuem treballant per poder construir amb aquesta esquerra amb què compartim espai un govern progressista, de futur i que pugui avançar”, va dir.

Celaá va explicar l’objectiu que busca Sánchez amb la ronda de contactes que ha obert amb els col·lectius socials. “Es tracta de llaurar un espai de reflexió amb què construir un programa comú d’esquerres on trobar-nos”.