més de 14.000 respostes

El regidor del PP que va fer comentaris masclistes sobre Montero denuncia amenaces

"Espero que si aquesta tia és vicepresidenta del Govern d'Espanya s'afaiti els pèls de l'aixella quan ens representi", va publicar

rfdgtdfgh

rfdgtdfgh

1
Es llegeix en minuts
El Periódico / Agencias

El regidor del PP de Barajas de Melo (Conca), Jesús López, autor d’un tuit sobre el pèl d’Irene Montero, ha avançat que emprendrà accions legals per amenaces cap a la seva família.

López, en el seu perfil de Twitter, va escriure fa tres dies: "Espero que si aquesta tia és vicepresidenta del Govern d’Espanya s’afaiti els pèls de l’aixella quan ens representi", text que va acompanyar amb una fotografia d’Irene Montero amb el braç aixecat.

Des d’aleshores, aquest comentari ha rebut més de 14.000 respostes en el seu perfil i ha sigut qualificat de "masclista" per molts sectors, mentre que Podem Conca ha demanat fins i tot la "dimissió o cessament" del regidor i portaveu del PP a la localitat de Conca de Barajas de Melo.

Així, tot i que López ha declinat fer declaracions als mitjans de comunicació aquests dies, aquest divendres, també en el seu perfil de Twitter ha avançat que emprendrà accions legals per amenaces cap a la seva família.

En concret, en un dels missatges es pot llegir: "Jesús, això no és una amenaça, però que sàpigues que en menys d’una setmana partiré les cames a la teva família".

"Per descomptat no quedaran impunes", ha aclarit López, que ha advocat perquè els "intolerants i sectaris" no traspassin el límit.

Notícies relacionades

Així mateix, ha manifestat que fins ara ha "passat per alt" que li desitgin que acabi com Miguel Ángel Blanco, assassinat per ETA, que posin a les xarxes la direcció del seu negoci o que desitgin que tingui leucèmia.

Sobre això, ha opinat que aquestes reaccions li semblaven "desproporcionades per un comentari més o menys afortunat", però que les "amenaces" cap a la seva família han traspassat el límit.