INSULTS A LA XARXA

Un dirigent de Vox a Múrcia diu «p*** i 'tiparraca'» a la ministra Delgado

El portaveu de l'Assemblea Regional ha publicat un missatge a Facebook contra la política socialista

liarte

liarte

1
Es llegeix en minuts

El portaveu de Vox en l’Assemblea Regional de Múrcia, Juan José Liarte, ha anomenat aquest diumenge “p***” i ‘tiparraca’” a la ministra de Justícia en funcions, Dolores Delgado, per unes declaracions seves en les quals afirmava que Vox no defensa la Constitució.

En concret, el dirigent de Vox murcià ha afirmat en el seu compte oficial de Facebook que “la ‘tiparraca’ aquesta és una mentidera, i els seus socis filoetarres ho proclamen”.

Liarte, que ha esborrat posteriorment el missatge, feia referència a un tuit del dirigentd’EH Bildu Oskar Matute en el qual recalca que la formació basca “no avala ni agrada la Constitució”, en resposta a unes paraules de la ministra en un acte de Nueva Economía Forum, on Delgado apuntava que tant el PDeCAT com Bildu i ERC són partits polítics que “han acceptat la Constitució”, però deia que Vox “rebutja part de la carta magna”.

El polític murcià ha advertit en el seu compte de Facebook que “un inspector de policia que vaig conèixer, que hauria pogut ser perfectament un personatge de Pérez Reverte, però no ho és, ja m’ho va advertir fa molts anys: D’una p*** només pots esperar putades”.

La publicació amb els insults que Liarte ha esborrat posteriorment.

Minuts després d’escriure aquests qualificatius, Liarte s’ha reafirmat amb una altra entrada en el seu compte de Facebook en la que deia que li estaven trucant diverses persones “protestant perquè diuen que he anomenat prostituta a una ministra. Es nota que la comprensió lectora és una habilitat que ja no es valora tant en el nostre sistema educatiu”.

Notícies relacionades

“Jo no he insultat a la ministra, només he dit que Bildu només pot actuar conforme a la seva naturalesa, que és la de no acatar la Constitució i trair a qui l’acaten”, agregava.

Ha acabat aquesta entrada remarcant que el que sí que havia dit “és que la ministra estava mentint i insultant a Vox, i les declaracions dels Bildu han demostrat que jo deia la veritat”.

Segona publicació de Liarte a Facebook.

Temes:

Vox