Comunitat

Madrid: Ciutadans rebutja el document de Vox perquè no s'assembla al de Múrcia

"No és assumible" i és, a més, "incompatible" amb algunes de les 155 mesures que han firmat amb el PP.

GRAF7400. MADRID, 02/07/2019.- El representante de Ciudadanos Ignacio Aguado, en rueda de prensa tras su reunión con el presidente de la Asamblea de Madrid, Juan Trinidad Martos, en el marco de la ronda de contactos para nombrar a un candidato a la investidura como presidente de la Comunidad. EFE/Kiko Huesca

GRAF7400. MADRID, 02/07/2019.- El representante de Ciudadanos Ignacio Aguado, en rueda de prensa tras su reunión con el presidente de la Asamblea de Madrid, Juan Trinidad Martos, en el marco de la ronda de contactos para nombrar a un candidato a la investidura como presidente de la Comunidad. EFE/Kiko Huesca / EFE/Kiko Huesca (EFE)

1
Es llegeix en minuts
El Periódico / Agencias

Ciutadans ha qualificat de "retrocés" el document que els ha traslladat Vox a la Comunitat de Madrid, que recull les seves propostes per recolzar un govern a l’autonomia, i ha assegurat que dista molt del que ha presentat aquest partit a la Regió de Múrcia. Segons fonts de la formació taronja, el document que han rebut aquest mateix dimecres "no és assumible" i és, a més, "incompatible" amb algunes de les 155 mesures que han firmat amb el PP.

Des de Ciutadans, insten el partit d’Abascal que ho faci públic perquè es puguin comprovar les diferències respecte al que es va aprovar a Múrcia la setmana passada. Asseguren que el text té, a més, espai per firmar, una cosa que sempre han rebutjat.

Notícies relacionades

Per la seva banda, el PP ha tornat a modificar al migdia el text que els va enviar Vox ahir, assegurant que era assumible per part de Ciutadans, però la formació d’Albert Rivera no ha estudiat els canvis encara.

El mateix portaveu de Ciutadans a Madrid, Ignacio Aguado, abans de conèixer el text, ha assenyalat als mitjans de comunicació que si Vox presentava un document que recollís "atacar els drets i llibertats del col·lectiu LGTBI, estigmatitzar els immigrants i frivolitzar amb la violència masclista" estaria "abocant tota la Comunitat a una repetició electoral", tot i que fins i tot va mostrar la seva disposició a "fotos" si el text s’assemblava al murcià.