19 set 2020

Anar al contingut

Activistes d'Òmnium llegeixen una carta de Cuixart al Metro de Barcelona

Els membres de l'entitat sobiranista llegeixen una carta de Cuixart als passatgers que comparteixen vagó amb ells

Efe

Activistes d'Òmnium llegeixen una carta de Cuixart al Metro de Barcelona

LLUIS GENE

Dos activistes d’Òmnium Cultural han llegit al Metro de Barcelona una missiva escrita fa setmanes pel president d’aquesta entitat independentista, Jordi Cuixart, segons ha difós en un vídeo aquesta associació a les xarxes socials.

En el vídeo d’Òmnium s’aprecia dos activistes, en un dels casos un home i en un altre una dona, llegint una carta de Cuixart que va ser feta pública fa unes setmanes als passatgers que comparteixen vagó amb ells.

Es tracta d’una campanya comunicativa d’Òmnium que se serveix del lema "Ho tornarem a fer", fet cèlebre per Cuixart en l’al·legat final que va pronunciar en el judici al qual va ser sotmès al Tribunal Suprem.

La campanya ha sigut denunciada durament per, entre d’altres, Javier de Eurasquin i Toni Cantó. El primer, de Joves de SCC (Societat Civil Catalana), ha criticat el "fanatisme en estat pur" dels "predicadors separatistes".

El diputat de Ciutadans també s’ha referit als "predicadors separatistes" i ha fet al·lusió, a més, a "cadells radicals agredint turistes".