en la manifestació

Ciutadans exigeix que Interior reveli qui va fer l'informe sobre els incidents de l'Orgull

La formació ha presentat una denúncia davant de la Fiscalia per les "vexacions i agressions" que van patir

zentauroepp48963055 soc190706194951

zentauroepp48963055 soc190706194951 / JJ Guillen

1
Es llegeix en minuts
El Periódico / Agencias

Ciutadans demanarà al Ministeri de l’Interior que aclareixi qui va redactar i qui va encarregar l’informe policial sobre el que els va passar als representants d’aquest partit dissabte passat mentre participaven en la manifestació de l’Orgull LGTBI a Madrid.

Així ho ha avançat la portaveu de l’Executiva de Ciutadans i portaveu al Congrés, Inés Arrimadas, en declaracions als mitjans davant la Fiscalia General de l’Estat, on la formació taronja ha presentat una denúncia per les "vexacions i agressions" que ella i altres companys seus van patir en la manifestació.

Notícies relacionades

"Demanarem explicacions per veure qui ha demanat aquest informe i, sobretot, qui ho ha fet", ha indicat, i ha afegit que, segons alguns sindicats policials, presenta "els logos i el nom mal posats".

Arrimadas ha assenyalat que el document no està firmat perquè sembla que "ningú s’atreveix a firmar-lo". "Jo crec que és un informe Marlaska", ha dit amb referència al ministre de l’Interior, Fernando Grande-Marlaska. Fonts de Ciutadans han precisat que sol·licitaran les explicacions del Govern presentant una pregunta al Congrés.