CONFESSIÓ A TWITTER

Santi Millán revela en un vídeo que ha visitat a la presó el seu "amic" Romeva

L'humorista català fa una crida al diàleg i confessa que la seva "primera experiència" en una presó ha sigut "potent"

zentauroepp46494060 santi millan190128104915

zentauroepp46494060 santi millan190128104915 / RICARD CUGAT

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

L’humorista Santi Millán, presentador del programa de Tele 5 'Got talent', ha sorprès tothom amb un vídeo a Twitter en el qual confessa que ha visitat a la presó al seu "amic" Raül Romeva, exconseller del Govern català empresonat pel procés.

En la gravació, que va precedida del breu missatge "La meva primera vegada", el còmic català explica la seva experiència d’entrar en una presó per veure un ésser estimat, en aquesta cas un amic. "És una experiència potent, per tot el que implica”, explica abans de deixar una reflexió sobre el que està passant a Catalunya:

Notícies relacionades

"En aquests temps que corren, que sembla que això de parlar i de dialogar està tan penalitzat i tan mal vist, ho vull reivindicar. Vull reivindicar que parlem, que dialoguem. El fet de parlar amb gent amb la qual no estàs d’acord és molt enriquidor, perquè no hi ha res més avorrit que parlar amb gent que et dona la raó, que et diu a tot que sí, que tot està bé i que està d'acord amb tot. Crec que enriqueix molt més la gent que pensa diferent. Per això, crec que en els dies que corren s’ha d’obrir la boca, les orelles i els ulls". 

Al final del vídeo, Millán recomana dos llibres: un de Romeva i un còmic que va en aquesta mateixa línia, la del diàleg reivindicat en el vídeo.