Arrimadas demana la dimissió de Marlaska per «alimentar l'odi» contra Cs a l'Orgull

La portaveu de Ciutadans acusa el ministre d'«alimentar l'odi» contra els votants de la formació taronja

edccc786-e742-4e4d-9f54-9ed773c6e366-hd-web / periodico

2
Es llegeix en minuts
Agencias

El PSOE ha condemnat les “infàmies” que, segons el seu parer, “s’estan abocant” sobre el ministre de l’Interior en funcions, Fernando Grande-Marlaska, a qui ha definit com una persona “compromesa, valenta i ferma defensora dels drets LGTBI”. La portaveu de Ciutadans, Inés Arrimadas, ha demanat la dimissió de Marlaska.

“Condemnem les infàmies que s’estan abocant sobre el ministre Grande-Marlaska. Un referent per a molts i moltes”, han assenyalat els socialistes a través del seu compte de Twitter. En la publicació, el PSOE també ha enviat “tot” el seu “recolzament i afecte” al ministre de l’Interior en funcions.

Expulsats de la desfilada de l’Orgull

Així ho ha manifestat aquest diumenge la formació socialista després que diversos membres de Ciutadans hagin demanat la dimissió de Grande-Marlaska. En concret, la portaveu de Ciutadans en el Congrés, Inés Arrimadas, ha demanat al ministre de l’Interior en funcions que “dimiteixi si té dignitat” per “alimentar l’odi”Inés Arrimadas, “dimiteixi si té dignitat”“alimentar l’odi” contra els votants de la formació taronja.

Així ho ha manifestat aquest diumenge Arrimadas en una publicació en el seu compte de Twitter, després que tots els representants de Ciutadans presents a l’Orgull de Madrid haguessin d’abandonar la manifestació entre esbroncades perquè un grup de persones els va bloquejar el pas.

“No ens han callat els ‘batasunes’ o els CDR; tampoc ho farà el Govern Sanchista que alimenta l’odi contra els nostres votants”, ha assenyalat la portaveu de Ciutadans en el Congrés.

Recolzament del PP a Ciutadans

El secretari general del PP, Teodoro García Egea, ha mostrat el seu recolzament a Ciutadans i a la seva portaveu en el Congrés, Inés Arrimadas, “davant dels que creuen que el carrer és seu”, després que diversos membres de la formació taronja fossin increpats aquest dissabte durant la manifestació de l’Orgull a Madrid.

Notícies relacionades

Així ho ha manifestat aquest diumenge García Egea en una publicació en el seu compte de Twitter, després que diversos dirigents de Ciutadans hagin demanat la dimissió del ministre de l’Interior en funcions, Fernando Grande-Marlaska, pel que va passar a la celebració de l’Orgull LGTBI.

“Recordem al ministre Marlaska que els intolerants no som els que pactem abaixar impostos o garantir la igualtat. Intolerants són els que no condemnen agressions a representants públics”, ha publicat el popular. Des del compte del PP també han destacat estar “sempre a favor del respecte, la igualtat, la tolerància i la llibertat”. “Tot el nostre recolzament a Ciutadans”, han tuitejat els populars.