CANVIS EN EL CONSISTORI

Josep Bou: «Si no ho hagués fet Valls, ho hauria fet jo»

El líder del PP a Barcelona admet en una entrevista amb 'Crònica Global' que hauria votat a favor de la investidura de Colau si no hagués arribat als 21 vots

bou

bou

1
Es llegeix en minuts

El líder del PP a Barcelona, Josep Bou, admet que hagués votat a favor de la investidurad’Ada Colau  com a alcaldessa de Barcelona si no hagués arribat als 21 vots gràcies a Manuel Valls. La seva prioritat és, com la de Valls, impedir als independentistes el control de la capital catalana. 

En una entrevista amb ‘Crònica Global’, Bou assegura que la ciutat “està en una cruïlla molt complexa” en què era necessari impedir als separatistes el seu objectiu de fer de la ciutat la capital de la República Catalana i “punta de llança de l’independentisme”. “Manuel Valls va fer el que havia de fer. Si no ho hagués fet Valls, ho hauria fet jo. El que està clar és que Barcelona pot tenir molts colors polítics, però si trenquem el mapa, serà una fatalitat. I això és el que pretenia el procés separatista”.

Notícies relacionades

Bou insta Ada Colau a distribuir bé els recursos i defensa com a prioritat generar riquesa recolzant les empreses i els inversors, “perquè si no, no hi ha res a distribuir”. 

Sobre si el PP tindrà una actitud ‘anticomuns’, Bou es mostra partidari de recolzar mesures més que de tenir actituds partidàries: “Quan es presenti una llei, un decret, una ordenança, nosaltres mirarem si realment aquestes mesures busquen el bé comú a la ciutat. Si és així, direm que sí”, afirma. I es compromet: “El meu criteri mai serà ideològic. No defensaré o no injuriaré a ultrança cap partit per la seva ideologia. Crec que el PP és una eina, però res més. Votarem el que pensem oportú en cada ocasió”.