"NO ET DONARÉ EL TITULAR QUE VOLS, ANTIPÀTICA"

Elisenda Paluzie, sobre una periodista: "Que desagradable l'espanyola aquesta" | VÍDEO

La presidenta de l'ANC menysprea la reportera Blanca Basiano, d'Antena 3, sense adonar-se que el seu micròfon continuava obert

qnucfplyik7pst6b / periodico

1
Es llegeix en minuts
Europa Press

La presidenta de l’ANC, Elisenda Paluzie, ha criticat aquest dijous Blanca Basiano, una periodista d’Antena 3, al finalitzar una roda de premsa sense adonar-se que el seu micròfon continuava obert: "Que pesada, que pesada. No et donaré el titular que vols, antipàtica."

L’ANC ha convocat el matí d’aquest dijous una roda de premsa en què ha presentat un cercador per promocionar empreses afins al sobiranisme, i ha sigut a l’acabar l’acte quan Paluzie ha preguntat al seu company de l’entitat David Fernàndez qui era la periodista "desagradable" que li havia preguntat durant l’acte.

"Que desagradable la periodista aquella. ¿De quin mitjà era? La morena, l’espanyola aquesta", ha comentat mentre no deixava de somriure quan els periodistes s’aixecaven per anar-se’n.

Notícies relacionades

Aquesta no és l’única vegada que la periodista Blanca Basiano posa en un compromís un líder independentista. Fa unes setmanes durant una roda de premsa del Govern, la portaveu Meritxell Budó insistia que l’independentisme havia "guanyat les eleccions"Meritxell Budó malgrat que la periodista d’‘Antena 3 Noticias’ li recordava que havien perdut tres escons: "Si els números diuen una cosa i és evident, i els números no donen perquè l’independentisme hagi guanyat, ¿continua insistint que ha guanyat?".

Basiano, que porta prop de 7 anys cobrint la realitat informativa catalana, ha explicat a ‘Espejo Público’ aquest divendres algunes anècdotes de les traves cobrint la política catalana. Posteriorment Susana Griso li ha desitjat molta sort en la seva nova etapa, ja que la periodista ha assegurat que comença una nova etapa a Pamplona, al costat de la seva família.