Youtube tanca el compte de Vox per haver infringit els drets d'autor

Els d'extrema dreta consideren que aquesta decisió és "un greu atemptat contra la llibertat d'expressió i difusió" de la seva formació

voxmedios

voxmedios

1
Es llegeix en minuts
El periódico

La formació de Santiago Abascal ha publicat un missatge a Twitter per denunciar que la plataforma internacional de vídeos Youtube els ha tancat el seu compte sense motiu. Els d’extrema dreta consideren que aquesta decisió és "un greu atemptat contra la llibertat d’expressió i difusió" de la seva formació.

En el missatge, Vox ha assegurat que "la decisió d’eliminar el canal és un greu atemptat contra la llibertat d’expressió i difusió d’un partit polític" i, en la mateixa línia, han demanat explicacions a la plataforma per aquest sobtat tancament: “@YouTubeEspanol, exigim una explicació i que el compte sigui habilitat com més aviat millor”.

Notícies relacionades

Des de la companyia han assegurat que el tancament s’ha degut a una infracció dels drets d’autor. El portaveu a Espanya ha assegurat que, “quan un titular de drets d’autor ens informa que un vídeo infringeix aquests drets, eliminem aquest contingut immediatament d’acord amb la llei. Un conflicte de drets d’autor pot resoldre’s si l’usuari envia una contranotificació i preval en el procés”.

 

Temes:

Youtube Vox