Vox convida el Papa a acollir al Vaticà «a tots els immigrants il·legals que vulgui»

El portaveu del partit d'ultradreta, Iván Espinosa de los Monteros, respon així a l'afirmació de Francesc que l'acollida de persones migrants «és un mandat bíblic»

388b54c0-8019-44c2-9768-1594fa53e135-hd-web / periodico

1
Es llegeix en minuts
Efe

El portaveu de Vox al Congrés, Iván Espinosa de los Monteros, ha convidat aquest divendres el papa Francesc a acollir al Vaticà “a tots els immigrants il·legals” que vulgui i ha defensat la sobirania de cada estat per fixar el nombre, procedència i qualificació dels immigrants que està disposat a rebre.

Espinosa ha fet aquestes afirmacions en una entrevista a la Cadena Ser en resposta a l’afirmació del Papa que “acollir immigrants és un mandat bíblic”. “Em sembla molt bé que el Papa aculli al Vaticà a tots els immigrants il·legals que arriben sense papers que vulgui”, ha dit el dirigent de Vox.

Notícies relacionades

Ha defensat que les nacions han de tenir la sobirania de decidir quants immigrants volen rebre, d’on i, fins i tot la seva qualificació perquè, altrament, Europa podria rebre “desenes de milions d’immigrants a l’any”.

Segons la seva opinió, “naturalment” que es pot discriminar per raó d’origen. “I com que nosaltres respectem la sobirania de les nacions i l’Estat del Vaticà és un estat independent, jo respecto moltíssim la decisió del papa d’acollir al Vaticà els centenars de milers o milions d’immigrants que desitgi. És la seva sobirania”, ha conclòs.