POLÈMICA A TWITTER

Picabaralla entre Tardà i JxCat per les aliances locals

La candidata neoconvergent a Sabadell acusa l'exdiputat i els republicans de "donar pel sac" el seu soci de Govern amb els pactes municipals

zentauroepp46947111 campuzano tarda190213104834

zentauroepp46947111 campuzano tarda190213104834

1
Es llegeix en minuts

Els pactes municipals estan posant a prova les relacions d’ERC amb els seus espais limítrofs. No només amb els comuns, on el desacord per Barcelona sembla haver dinamitat els ponts amb la confluència d’Ada Colau per una bona temporada. Sinó també amb JxCat.

Notícies relacionades

"Com que la crisi a Barcelona entre ERC i els comuns és i serà desgraciadament profunda, mirem de no convertir-la en irreparable. Ens necessitem en molts municipis i seria bo que ens necessitéssim més en el futur. Construir república també és superar desacords", va tuitejar Joan Tardà.

Lourdes Ciuró, cap de llista de JxCat a Sabadell, va  ser una de les primeres a respondre a l’exportaveu d’ERC al Congrés. I ho va fer amb contundència. "Sí, sobretot per donar pel sac a JxCat a les capitals de comarca, ¿oi Joan?", li va etzibar. L’exdiputada havia lamentat prèviament que ERC preferia sumar amb PSC a Tàrrega i Figueres per treure alcaldies a JxCat. I això abans que la regidora de Sabadell sabés que una altra ciutat vallesana, Sant Cugat, tindrà un alcalde d’ERC gràcies a un acord amb la CUP i el PSC que posarà fi a 32 anys de governs convergents.