29 set 2020

Anar al contingut

aquest dimecres

Judici al procés: Òmnium instal·larà pantalles gegants per veure l'últim torn de paraula dels presos

L'entitat independentista les col·locarà a les principals poblacions catalanes

Judici al procés: Òmnium instal·larà pantalles gegants per veure l'últim torn de paraula dels presos

Òmnium Cultural instal·larà aquest dimecres pantalles gegants per tot Catalunya per poder seguir les declaracions dels presos independentistes en el judici al procés. L’entitat independentista ha fet una crida a mobilitzar-se per escoltar l’últim torn de paraula del president d’Òmnium, Jordi Cuixart, i de la resta d’inculpats en el judici al procés.

Barcelona, la pantalla gegant s’instal·larà al passeig de Lluís Companys, davant de l’Arc de Triomf; a Girona, a la plaça de la Independència; a Lleida, a la plaça de Pau Casals; i a Tarragona, a la Rambla Nova.

Les compareixences també es podran seguir a diverses capitals de comarca com Cervera, Figueres, Falset, Reus, la Seu d’Urgell, Manresa, Mataró, Tremp, Olot, Sort, Terrassa, Valls i Vilanova i la Geltrú, així com en altres municipis com Sant Cugat del Vallès.

A més, Òmnium, juntament amb l’Assemblea Nacional Catalana (ANC), JxCat, ERC i CUP, han convocat concentracions de protesta el dia que acabi el judici al procés, previsiblement dimecres (12 de juny) o dijous (13 de juny) de la setmana que ve. Les concentracions seran descentralitzades a tot el territori català. A Barcelona es farà a la plaça de Catalunya a les 20 hores.