Sabadell acull un dels tallers de cuina per a joves impulsats per la Diputació de Barcelona

El taller s'emmarca en les activitats de Salut Pública que la DIBA ofereix als ajuntaments "per fomentar estils de vida saludables entre els joves"

jrico9919889 barcelona 14 2 2009 fachada de la actual sede de l160223212521

jrico9919889 barcelona 14 2 2009 fachada de la actual sede de l160223212521 / JOSEP GARCIA

1
Es llegeix en minuts
EuropaPress / El Periódico

Sabadell acollirà aquest juny un taller de cuina per a joves impulsat per la Diputació de Barcelona (DIBA). Es tracta d’un dels cursos de ‘Cuina sense pares’ dirigits a joves en el marc de les activitats de Salut Pública que la DIBA ofereix als ajuntaments "per fomentar estils de vida saludables entre els joves", com expliquen a la seva web.

Aquests tallers tenen per objectiu que "joves a partir de 14 anys s’acostin a l’àmbit culinari a través de receptes saludables i fàcils de preparar", expliquen des de la DIBA. A més de Sabadell, altres municipis de la Província de Barcelona podran disfrutar d’aquests tallers. És el cas de Sant Andreu de la Barca, Granollers, Terrassa i Alella.

Més enllà dels tallers

Notícies relacionades

La corporació provincial, a través de la seva àrea de Salut Pública, ha programat per a aquest mes 23 tallers, que tenen una durada d’unes dues hores, amb continguts que poden complementar-se amb els que ofereix la web del projecte amb diferents recursos sobre alimentació saludable. Entre altres continguts, "es pot trobar una recopilació de receptes  amb un vídeo que mostra el procés d’elaboració de cada plat", afirmen des de la DIBA.

Més notícies de Sabadell  a l’edició local d’EL PERIÓDICO DE CATALUNYA

Temes:

Ajuntaments