ELECCIONS MUNICIPALS 2019

Una moneda a l'aire decideix un regidor a Olivella

Cs s'emporta el regidor en disputa amb la CUP després d'empatar a 93 vots

olivella

olivella

1
Es llegeix en minuts
ACN

cara o creu, llançant una moneda a l’aire. Així s’ha decidit un regidor a Olivella (Garraf), on les eleccions municipals del 26-M van deixar un empat a 93 vots entre la CUP i Ciutadans. El regidor en discòrdia finalment se l’ha emportat el partit d’Albert Rivera.

Notícies relacionades

La Junta Electoral de Zona de Vilanova i la Geltrú va fer dimecres un nou recompte dels vots emesos a Olivella i va confirmar l’empat entre la CUP i Cs. Segons preveu la llei orgànica de règim electoral general (LOREG), qualsevol empat a vots s’ha de resoldre per sorteig. Un jutge ha celebrat aquest dijous el sorteig llançant una moneda a l’aire en presència de membres dels dos partits. Els cupaires han escollit cara però ha sortit creu, i per això el regidor ha sigut assignat al partit taronja.

D’aquesta manera queda concretada la composició definitiva del’Ajuntament d’Olivella: el PSC governarà amb majoria absoluta, amb 6 dels 11 regidors del ple. En l’oposició hi seran ERC (2), Junts per Olivella (1), Independents per Olivella (1) i Ciutadans (1).