'SUPERDIUMENGE' ELECTORAL

Maragall evoca el maig del 68 i afirma que "està començant alguna cosa"

"Es tracta de la revolució de la llibertat i la dignitat", ha afirmat l'alcaldable d'ERC per Barcelona

maragall vota / periodico

1
Es llegeix en minuts
Agencias

El candidat d’ERC a l’alcaldia de Barcelona, Ernest Maragall, ha evocat el maig del 68 i ha dit que "avui també està començant alguna cosa". Després d’exercir el seu dret al vot a l’escola Infant Jesús de Barcelona, Maragall ha destacat que la seva mesa electoral era la número 68 i que això l’ha recordat el "maig del 68" en el sentit que "avui també està començant alguna cosa", tot i que ha apuntat que "aquí no es tracta de cap revolució en el sentit de la violència o l’alteració, sinó en el de llibertat i la dignitat".

[Segueixi aquí el 'superdiumenge' electoral en directe].

Notícies relacionades

L’alcaldable d’ERC ha votat sobre les 11.30 hores després de fer cua durant uns 15 minuts, davant una gran expectació mediàtica i acompanyat per la seva dona Pepa, la seva filla Maria i tres dels seus nets. "Estic exultant, democràticament parlant, i convençut que la ciutat pot elegir entre moltes opcions i, en el cas del nostre projecte, un equip amb el compromís d’un futur de dignitat i llibertat, qualitat de vida i igualtat, ha recalcat.

Maragall ha insistit que "el que toca avui és votar" i que és el que espera que facin tants milions de barcelonins com sigui possible i ha agregat: "Espero que el que se’ns exigeixi sigui saber guanyar, i en això estem". Ha afirmat que el seu programa es correspon amb les necessitats de la ciutat, ha assegurat que vol governar per al 100% dels barcelonins, ha agraït al seu equip, al seu entorn i als periodistes la tasca realitzada i ha desitjat continuar-hi treballant: "Espero que avui no sigui l’últim dia".