Ronaldinho demana el vot per al PP en les eleccions municipals de Castelldefels

L'exfutbolista del Barça grava un vídeo en recolzament al candidat popular Manu Reyes

zentauroepp38375446 ronaldinho170518123308

zentauroepp38375446 ronaldinho170518123308 / Ahmed AlFardan

1
Es llegeix en minuts
El Periódico / Barcelona

L’exfutbolista brasiler del Barça Ronaldinho ha entrat a la campanya de les eleccions municipals del 26 de maig. Concretament, en la carrera per al’alcaldia  de Castelldefels, localitat on va residir durant la seva etapa de blaugrana. Ronaldinho, de 39 anys i ambaixador mundial del Barça, ha demanat el vot per alPartit Popular a través d’un vídeo publicat per 'El Mundo'. "Manu [Reyes] és la millor opció per a Castelldefels", diu en un breu missatge acabat amb el seu icònic gest amb la mà. 

Notícies relacionades

Segons explica aquest mitjà, Ronaldinho va conèixer l’exalcalde popular entre el 2011 i el 2015 a través d’un amic en comú de la localitat del Baix Llobregat. També apunta que Ronaldinho ja havia donat suport públicament al candidat Manu Reyes, però mai abans d’uns comicis. 

Així doncs, l’exjugador brasiler no és la primera vegada que es mulla políticament. La més sonada, no obstant, va ser fa menys d’un any, quan va demanar el vot en les eleccions generals del Brasil del 2018 per al polític d’extrema dreta Jair Bolsonaro, guanyador d’aquests comicis. Igual com Ronaldinho, altres exfutbolistes com Rivaldo, Cafú o Kaká van recolzar l’ara president del país sud-americà.