DESPRÉS DE L''ESCRACHE' A BEGOÑA VILLACÍS

Esbroncades a Ignacio Aguado per assegurar que a Madrid impera "la llei de l'okupa"

El candidat de Ciutadans a la Comunitat de Madrid assegura que el 26-M el seu partit "desokuparà Cibeles"

ciudadanos vid 18 133420 / periodico

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

Un grup d’unes deu persones ha irromput aquest dissabte en un acte celebrat per Ciutadans a Madrid sobre okupació al crit de ‘feixistes, fora d’aquí’.  Han esbroncat la regidora Sofía Miranda, que ha respost a les esbroncades assegurant que el partit liderat per Albert Rivera "no renuncia a estar en una societat lliure com és Madrid davant aquells que els volen callar”, informa Europa Press.

"Quina pena que trenquin la democràcia, la llibertat. Quina pena no tenir respecte. Gentusses com vosaltres voleu okupar les cases d’aquests veïns. El 26 de maig desokuparem Cibeles", ha continuat la regidora. "S’ha de fer fora a aquests cadells okupes de la senyora Carmena (l’alcaldessa de Madrid), perquè amb ella impera la llei de l’okupa", ha criticat, mentre tots els assistents a l’acte s’han posat drets aplaudint la regidora i demanant “llibertat".

"Se us acabarà la ganga"

Notícies relacionades

L’últim en prendre la paraula ha sigut el candidat de Ciutadans a la Presidència de la Comunitat de Madrid, Ignacio Aguado, que també ha sigut increpat amb insults i fins i tot li han arribat a llançar un rotllo de paper de caixa enregistradora, que el polític ha agafat al vol. Amb l’objecte en mà, Aguado els ha cridat: "Això sou vosaltres, intolerància i feixisme”. “Teniu por que guanyi Ciutadans. I quan això passi se us acabarà la ganga. Deixeu de fer comerç il·legal, aplicarem la llei i als qui fan les coses malament i als qui roben i a les màfies. Són els dolents els que tenen por i no els demòcrates que creiem en la llibertat”, ha asseverat mentre pujava el volum de les esbroncades per part de ciutadans que criticaven els polítics “viure amb l’esquena dreta”. “Quan jo governi deixareu d’acovardir els veïns, la gent gran. Deixeu de ficar-vos a les seves cases”. “Si soc president de la Comunitat, totes les associacions i organismes que recolzin ‘escraches’ i s’ataqui a dones embarassades o polítics es queden sense subvencions", ha assegurat després de deixar clar que el seu objectiu és “acabar amb un ajuntament que és amic dels okupes, els narcopisos i les màfies".

L’acte ha acabat sense cap incident seriós, amb la intermediació de la policia municipal.

Temes:

Ciutadans