DESPRÉS DE L'ENTERRAMENT DEL POLÍTIC SOCIALISTA

La vídua de Rubalcaba agraeix l'afecte al seu marit

Pilar Goya destaca en una carta pública el «recolzament, respecte i afecte» rebuts aquests dies

zentauroepp48100448 su esposa190511130849

zentauroepp48100448 su esposa190511130849 / JOSE LUIS ROCA

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

Pilar Goya, vídua d’Alfredo Pérez Rubalcaba, ha remès una carta pública en què expressa el seu agraïment pel “recolzament, respecte i afecte” rebut els últims dies després de l’ingrés hospitalari i posterior mort del polític socialista.

Aquest és el contingut textual de la seva carta:

“GRÀCIES

“Vull donar les gràcies, en el meu nom i en el dels familiars i amics d’Alfredo Pérez Rubalcaba, a totes les persones i institucions que en els difícils moments que hem passat ens han mostrat el seu recolzament, respecte i afecte.

“Gràcies, en primer lloc, a l’Hospital Puerta de Hierro de Madrid, el seu personal ens va atendre sempre amb professionalitat i delicadesa. Amb el seu comportament exemplar van demostrar que tenim una excel·lent sanitat pública, una cosa que l’Alfredo sempre va defensar.

“Gràcies als professionals dels mitjans de comunicació, que van cobrir la notícia des de l’ingrés de l’Alfredo a l’hospital. Van fer el seu treball d’una manera admirablement i absolutament respectuosa.

“Gràcies al Congrés dels Diputats, a la seva Mesa, que va decidir per unanimitat acollir la capella ardent, i, de manera molt especial, a la seva presidenta, Ana Pastor. Sempre li estarem agraïts per l’afecte i la generositat amb què ens ha tractat.

“Només tinc paraules d’agraïment per a la Casa Reial, per a Ses Majestats els Reis, Felipe i Letizia, així com per a Juan Carlos, Sofia i la Infanta Elena. L’afecte que ens van transmetre va molt més enllà del respecte institucional.

“L’Alfredo va tenir dues famílies. La seva família socialista, des del seu secretari general i president del Govern, Pedro Sánchez, fins als militants de base que es van acostar a la capella ardent, ens han acompanyat amb el seu afecte i la seva solidaritat. El dia que es va acomiadar de la política activa, l’Alfredo va dir que el PSOE no li devia res, que ell l’hi devia tot al PSOE. L’últim recolzament que la família socialista li va demostrar al seu company de tants anys va ser un preciós regal.

Notícies relacionades

I, sobretot, gràcies a la gent; als milers de persones, entre les que hi havia molts dels seus alumnes, que van esperar hores per acomiadar-se de l’Alfredo en el Congrés, i a qui des de tots els llocs han manifestat la seva pena. A aquesta meravellosa gent que, al marge de les conviccions, ens han fet sentir el seu respecte i el seu afecte.

“Moltes gràcies de tot cor.”