Possible president del Senat

Mesquida carrega contra Iceta: és "un altre sense ofici ni benefici"

El diputat de Cs per les Illes Balears critica que cobraria "194.000 euros a l'any"

L’exdirector de la Policia, Juan Mesquida, en la presentació de la seva plataforma, aquest dimarts, 11 de juny, a Madrid.

L’exdirector de la Policia, Juan Mesquida, en la presentació de la seva plataforma, aquest dimarts, 11 de juny, a Madrid.

1
Es llegeix en minuts
El Periódico / Agencias

L’exdirector de la Guàrdia Civil durant el Govern de José Luis Rodríguez Zapatero, Joan Mesquida, ha carregat contra el primer secretari del PSC, Miquel Icetaproposat per Pedro Sánchez per ser president del Senat. Segons Mesquida és un "altre sense ofici ni benefici" que cobraria 194.000 euros del Senat.

En el seu compte de Twitter, l’ara diputat de Ciutadans per les Illes Balears ha inclòs un apunt en el qual afirma: "Biografia professional de Miquel Iceta: va iniciar la carrera de Ciències Químiques però va abandonar els seus estudis i es va centrar en l’activitat política".

"Un altre sense ofici ni benefici. Vividor de la política. Ara sabem perquè tenia 'por de la dreta'", afegeix, i remata el seu comentari recordant que com a president del Senat, Miquel Iceta cobraria "194.000 euros a l’any".

Notícies relacionades

Joan Mesquida va ser director general de la Guàrdia Civil des del setembre del 2006 fins a l’abril del 2008, data en la qual va ser nomenat secretari d’Estat de Turisme, càrrec que va exercir fins al desembre del 2011, quan el PSOE va perdre les eleccions i el PP va accedir al Govern.

No obstant, el març del 2018 va anunciar que abandonava la seva militància al Partit Socialista i uns mesos després es va incorporar a Ciutadans. Amb la formació d’Albert Rivera s’ha presentat a les eleccions generals del 28 d’abril i ha sigut elegit diputat al Congrés per les Balears.