Reclama "confiança"

Borja Sémper creu que "les fórmules del passat" no solen funcionar

El president del PP de Guipúscoa demana "respecte" a qui, com Aznar, "va fer molt"

zentauroepp23728396 madrid 24 09 2013 entrevista a borja semper  de juventudes d190103141455

zentauroepp23728396 madrid 24 09 2013 entrevista a borja semper de juventudes d190103141455

2
Es llegeix en minuts
El Periódico / Agencias

El president del PP de Guipúscoa, Borja Sémper, ha demanat "respecte" per a qui com José María Aznar "va fer molt" en el passat, però també "confiança" en els actuals dirigents de la formació, i ha advertit que "la majoria de vegades les fórmules d’èxit del passat no funcionen perquè el món ha canviat".

El també candidat a alcalde de Sant Sebastià en els pròxims comicis municipals del 26 de maig ha participat aquest dilluns a Bilbao en un esmorzar informatiu de Tribuna Fòrum Europa juntament amb les aspirants a l’alcaldia de Vitòria i Bilbao, Leticia Comerón i Raquel González, i el president de la formació a Euskadi, Alfonso Alonso.

Preguntat per l’afirmació de l’expresident del Govern José María Aznar que a ell "ningú li diu a la cara dreteta covarda" i la influència que podria haver tingut en la campanya electoral popular dels passats comicis generals, Sémper ha apostat, de cara a les eleccions del 26-M, per "pensar exclusivament en els interessos de les ciutats".

"En relació amb determinades frases dites en campanya, de vegades sembla que en la política visquem amb un retrovisor que ens impedeix veure el futur perquè estem permanentment amb el reflex del passat... i fórmules que van ser d’èxit en el passat no tenen per què ser-ho en el futur. És més, la majoria de vegades les fórmules del passat no funcionen perquè el món ha canviat i les demandes polítiques són unes altres", ha descrit.

Per això ha demanat "respecte per a qui va fer molt", però també que s’ofereixi "confiança i es deixi pas a un PP, a uns dirigents polítics, que estan obsessionats amb mirar al futur i construir un Euskadi i una Espanya edificants."

"Orgullós de ser del PP"

Així mateix, Sémper s’ha mostrat "profundament orgullós de ser del PP" i del "llegat de compromís i sacrifici". "Tenim un full de serveis en benefici d’aquest país que lluny d’avergonyir-nos ens ha de fer sentir orgullosos. No hi ha ningú que pugui donar-nos lliçons de defensar aquestes sigles i portar-les a gala", ha remarcat. No obstant, ha reconegut que es presenta com a candidat a les eleccions municipals amb l’objectiu de "transcendir les sigles del PP, tal com va fer en el seu dia María San Gil, Gregorio Ordóñez o Odón Elorza".

"Tal com van fer tants alcaldes amb personalitat accentuada que han volgut ser capaços d’aglutinar en el seu projecte gent que, independentment d’a qui voti, a qui resi o a qui estimi, volen i comparteixen el missatge i model de ciutat que volem tirar endavant", ha manifestat.

Notícies relacionades

D’aquesta manera, ha afirmat que ni s’"avergonyeix ni oculta les sigles" del PP en la seva campanya electoral, sinó que busca evidenciar que "per sobre de sigles crec en un projecte de ciutat".

"Seria molt mesquí i absurd pretendre enganyar algú sobre la naturalesa que represento, que crec en aquest partit i que m’he jugat la vida en aquest partit... sembla sorprenent que a hores d’ara hagi de dir que soc del Partit Popular", ha finalitzat.