01 juny 2020

Anar al contingut

SUCCÉS A MÀLAGA

Mor un nen d'11 anys per un tret amb una escopeta

El menor estava jugant amb el seu germà petit amb una arma de perdigons

El Periódico

Mor un nen d'11 anys per un tret amb una escopeta

Javier Fuentes

Un nen d’onze anys ha mort aquest dimecres a la nit al municipi malagueny de Coín després de rebre un tret, segons ha informat el sistema d’Emergències 112, adscrit a la Conselleria de la Presidència, Administració Pública i Interior de la Junta.

El telèfon 112 va rebre, poc abans de les 22.50 hores d’aquest dimecres passat, la primera de diverses trucades en les qual se sol·licitava assistència per a un menor ferit després d’haver rebut un tret amb una escopeta de perdigons, segons les persones que van donar la veu d’alarma al servei d’emergència. Així, immediatament, el centre coordinador va activar la Guàrdia Civil, la policia local i l’empresa pública d’Emergències Sanitàries. Els serveis sanitaris han confirmat al 112 la mort d’un menor d’onze anys.

Segons relaten diverses fonts al ‘Diario Sur’ diverses fonts, el menor estava jugant amb el seu germà petit amb una escopeta d’aire comprimit. Un dels trets ha tocat el noi més gran i li ha causat la mort a l’acte. Els metges han provat de reanimar la víctima però no ha sigut possible. Segons les mateixes fonts, es tracta d’una família estrangera que estava passant les vacances de Setmana Santa al municipi de Coín.