inici de campanya

Ciutadans denuncia "atacs" en l'enganxada de cartells: Al nazi que enganxem, el matarem".

Segons Arrimadas, aquest episodi és, juntament amb el de dijous al migdia a la UAB, "una mostra més del que el constitucionalisme ha de patir a Catalunya"

zentauroepp45302509 barcelona 02 10 2018  pol tica   debate de politica general 190412095654

zentauroepp45302509 barcelona 02 10 2018 pol tica debate de politica general 190412095654

1
Es llegeix en minuts
El Periódico / Barcelona

Ciutadans (Cs) ha denunciat que en l’obertura de la campanya electoral, aquesta matinada de dijous, els militants i simpatitzants del partit a Santa Coloma de Cervelló (Baix Llobregat) han patit "atacs" durant l’enganxada de cartells. "Un grup de totalitaris els va amenaçar de mort i els va destrossar el material", ha explicat la líder de la formació taronja, Inés Arrimadas.

El diputat de Cs Carlos Carrizosa ho ha denunciat a través d’un missatge a Twitter: "La coacció amb què el feixisme independentista intenta silenciar els nostres valents companys".

Notícies relacionades

I ha publicat un vídeo en el qual es pot veure militants de la formació taronja durant l’enganxada de cartells del partitd’Albert Rivera  . Les imatges mostren una militant de Ciutadans que subjecta un cartell trencat que, segons Carrizosa, va aguantar 5 minuts sencer. En el vídeo es pot sentir un home cridant: "Barri antifeixista. Al nazi que enganxem, el matarem". També increpa les militants de Cs al crit de "sou porqueria".

Segons la cap de llista per Barcelona, l’episodi de Santa Coloma de Cervelló, juntament amb el de dijous al migdia a la UAB, són "una mostra més del que el constitucionalisme ha de patir a Catalunya". Arrimadas assegura que aquesta és la "dinàmica habitual" de les últimes dècades i no només en campanya electoral, amb "persecució, agressions i amenaces" al constitucionalisme amb "l’aval", diu, del Govern.