a 'Està passant'

El 'jutge' Toni Soler interroga un gos guàrdia civil

El presentador de TV-3 ironitza amb el titular "tret de context" que farà Ana Rosa Quintana

testimoni-sorpresa / periodico

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

Vestit amb la toga com si fos el jutge del Suprem on té lloc el judici al procésToni Soler va interrogar aquest dimecres en el seu programa Està passant anomenat Tormenta i, abans que en algun programa poguessin fer alguna lectura estranya del gag de l’interrogatori amb el gos, el seu col·laborador, Jair Domínguez, ja va avançar –en castellà– el titular que farien de la paròdia en el programa d’Ana Rosa Quintana: "TV-3 llama 'perros' a los policías".

"Això seria si traguessin de context les meves paraules. ¿I quan has vist que treguin de context unes paraules de TV-3?", es va preguntar amb ironia el presentador.  "És insòlit", va dir.

"Els teus companys humans guàrdies civils han testificat gairebé unànimement que hi va haver tumults, mirades d’odi i un clima insurreccional, ¿com va ser per a tu l’1 d’octubre?", va preguntar el jutge Soler a l’animal. "¿Va ser pitjor que un Sant Joan", va respondre mitjançant un ‘traductor simultani’ Tormenta.

Com al Suprem

Notícies relacionades

"He vist mirades d’odi com no havia vist mai, i penseu que jo he estat en gosseres plenes de pitbulls", va prosseguir el traductor del gos, amb referència a algunes de les declaracions dels agents que han respost en el judici del Suprem a les preguntes de Marchena. 

El desembre passat, un altre gag de Toni Soler i Jair Domínguez de l’Està passant va provocar l’enuig de la presentadora de Tele 5 i el seu col·laborador, el periodista Eduardo Inda, que fins i tot va demanar tancar la televisió pública catalana. Va ser per la nadala que van fer titulada El madero, en la qual la guionista Dolors Boatella posava veu a la cançó, que deia així: "Vuelve a mi casa, vuelve. Vuelve a amarrar. Hay muchos catalanes que dejásteis sin zurrar. Vuelve, Piolín, vuelve por Navidad".