GAG

Toni Soler es moca amb una senyera en solidaritat amb Dani Mateo

El presentador de TV-3 reivindica l'"humor sense censura" per recolzar el linxament que està patint l'humorista d''El intermedio'

toni-soler-se-suena-con-una-estelada / periodico

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

El director i presentador d’'Està passant'Toni Soler, ahir va voler solidaritzar-se amb l’humorista Dani Mateo, que està visquent un linxament a les xarxes socials per haver-se mocat amb una bandera espanyola en un gag d’'El intermedio' (La Sexta).

Així, Soler va decidir fer el mateix en un símbol català, la senyera. "Com que Dani és un company i estem a favor de l’humor sense censura, ara procediré a mocar-me amb un símbol nacional", va començar el presentador de TV-3 el seu esquetx juntament amb Jair Domínguez.

Notícies relacionades

Domínguez li va entregar una senyera, però Soler s’hi va negar. "Ah, amb l’espanyola sí i la catalana no... ¡Doble tracte!", va clamar Domínguez. Soler, tot seguit, va assegurar que no s’hi negava per ser la catalana, sinó perquè era molt gran i d’una tela que "t’irrita el nas". "Tinc una cosa millor per mocar-me com Déu mana. Tinc aquest magnífic dispensador de senyeres per sonar-se. Molt útil, això a Tabàrnia ho peta", va afegir, i després va procedir a netejar-se els mocs en un mocador-senyera. "Ho veieu, no passa res", va dir.

Però el gag no va acabar aquí. Domínguez, a sobre, li va proposar a Soler que llancés el mocador-senyera brut a una urna de l’1-O. "¿Vols tirar-lo aquí i així ofens més?", li va etzibar. "Uf, no ho sé, no ho sé", li va respondre Soler. "Va, acabem d’enfadar-nos ja amb tothom", va insistir Domínguez, però Soler no va accedir finalment als seus requeriments.