Activistes 'antillaços' exposen el seu botí al Prat

Membres del col·lectiu 'Timbalers del Bruc' han retirat en els últims mesos centenars de quilos de material independentista d'espais públics

whatsapp-video-2019-03-31-at-110034 / periodico

1
Es llegeix en minuts

Membres del col·lectiu antiindependentista conegut com a Timbalers del Bruc han exposat aquest diumenge tot el material de propaganda independentista que han retirat en els últims mesos d’espais públics de tot el territori català. Ho han fet en un descampat del Prat, on han col·locat llaços grocs, pancartes i cartells en recolzament dels polítics independentistes presos, estelades i plaques de l’Associació de Municipis per la Independència (AMI) i de Municipi de la República. Un material que han quantificat en “centenars de quilos” i valorat en “milers d’euros”.

whatsapp-video-2019-03-31-at-110048 / periodico

Notícies relacionades

El col·lectiu ha posat èmfasi que tot aquest material l’han retirat d’espais públics (edificis públics, fanals, rotondes, entrats de municipis), no de propietats particulars. La seva intenció, una vegada han mostrat tot el retirat, és recollir-ho i guardar-ho, tot i que no han detallat què en faran.

Durant l’acte de desplegament del material independentista s’han presentat al lloc membres de la policia portuària i de la Guàrdia Civil, ja que el solar on han efectuat el desplegament és propietat del Ministeri de l’Interior. Els agents els han demanat les dades i és possible que pròximament rebin algun tipus de citació.