La picabaralla de Rufián i Coscubiela a Twitter

El republicà ha començat qualificant el comú David Cid de "diputat del PSOE" i ha acabat carregant contra Coscubiela

rufian-coscubiela

rufian-coscubiela

2
Es llegeix en minuts

Twitter torna a ser l’escenari de picabaralles polítiques. L’enganxada involucra aquesta vegada un habitual, Gabriel RufiánJoan Coscubiela, exdiputat dels comuns, iDavid Cid, diputat d’En Comú-Podem al Parlament de Catalunya. Va ser el republicà que va iniciar la batalla amb un comentari irònic sobre Cid, que va qualificar de "diputat del PSOE". A partir d’allà es va obrir un estira-i-arronsa en què, per al·lusions, també va participar Coscubiela. Aquí el fil de l’intercanvi de retrets: 

Aquí és quan Rufián hi involucra Coscubiela, "mestre" de Cid, en paraules del diputat d’ERC, i càrrega contra ell i contra els comuns, que qualifica de "revolucionaris de saló".

Li replica llavors Coscubiela i li retreu que el fiqui en un debat que li és aliè i reclamant-li que sigui més prudent. I Rufián contraataca qualificant-lo de covard i immoral.

Notícies relacionades

Ha intervingut David Cid, intentant concloure la polèmica i reconeixent-li a Rufián que "en els duels de Twitter i de testosterona ets el més gran" i informant-lo que per la seva part continuarà intentant "fer POLÍTICA".

I així ha acabat, de moment, la batalla de tuits.