QUEIXA DAVANT DE LA JEC

Ciutadans denunciarà de nou Torra per mantenir un llaç groc a l'interior del Palau de la Generalitat

«No permetrem que continuï inundant de propaganda les institucions públiques», afirma Arrimadas sobre la pancarta que continua penjada al Pati dels Tarongers

zentauroepp47415327 barcelona 19 03 2019  pol tica   reuni n del govern de la ge190325142721

zentauroepp47415327 barcelona 19 03 2019 pol tica reuni n del govern de la ge190325142721 / FERRAN NADEU

1
Es llegeix en minuts

La líder de Ciutadans a Catalunya i cap de llista per Barcelona a les eleccions generals del 28 d’abril, Inés Arrimadas, ha anunciat aquest dilluns que el seu partit tornarà a denunciar Quim Torra davant de la Junta Electoral Central (JEC) per mantenir un llaç groc a l’interior del Palau de la Generalitat.

Divendres passat, després d’un nou requeriment de la JEC Torra va retirar la pancarta amb el llaç blanc i una franja vermella del balcó del Palau, però va mantenir el llaç groc a una de les parets del Pati dels Tarongers, que no es veu des de l’exterior, segons ha publicat ‘Vozpópuli’.

“Senyor Torra: ¿es creu que la Generalitat és seva o només dels catalans independentistes? No permetrem que continuïn inundant de propaganda les institucions públiques. Tornarem a fer el que (Pedro) Sánchez no fa i el tornarem a denunciar a la JEC”, ha anunciat Arrimadas a Twitter.

Notícies relacionades

Ciutadans ja va portar Torra davant de la JEC per reclamar que retirés els llaços grocs i estelades de tots els edificis públics de la Generalitat per preservar la “neutralitat política” en període electoral.

Per la seva part, la vicesecretària general del PSOE, Adriana Lastra, ha tornat a recordar a Torra que les resolucions de la Junta Electoral són “d’obligat compliment”. “Torra sembla més preocupat per uns llaços que per les institucions, que han de ser neutrals, i com ho ha dictaminat la JEC, res més per afegir, que retiri el llaç”, ha subratllat.