ACTE A MÈRIDA

Casado diu que «no cal que torni Iglesias» perquè «ja hi ha Sánchez, que és el mateix»

Sánchez «és el que ha deixat que Torra segueixi on és», afirma

pablo-casado-en-ferrol

pablo-casado-en-ferrol

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

El president del PP, Pablo Casado, ha afirmat aquest dissabte que “no fa falta que torni Pablo Iglesias” avui després de la seva baixa per paternitat, perquè “ja hi ha Sánchez, que és el mateix”.

“No calia que tornés, si Pedro Sánchez és Pablo Iglesias”, ha assenyalat Casado, que ha recordat que el dirigent de Podem “va rebutjar l’oferiment de Sánchez de fer-lo vicepresident del Govern” i a més “l’ha tingut negociant a la presó els Pressupostos amb els presosd’ERC”.

Davant aquesta situació, Pablo Casado ha ironitzat assenyalant que “diuen que torna” Iglesias, quan el cert és que “és aquí, al Falcon tot el dia”. “L’esquerra juga a aquestes dissidències pactades” que “ja no colen” perquè “Podem i el PSOE són el mateix”.

Per això Pedro Sánchez “no s’ha queixat de Maduro, i ha anat a visitar el dictador cubà, perquè són el mateix”, ha reafirmat el president del PP, que ha assegurat que els PGE que van pactar PSOE i Podem “haguessin destrossat Espanya”.

Notícies relacionades

A més, ha afegit que Sánchez “és el que ha deixat que Torra segueixi on és”, i el que “està permetent que els independentistes manin a tot Espanya, i el que ha dit que no descarta donar-li els indults als presos colpistes”, ha alertat.

Pablo Casado s’ha pronunciat així aquest dissabte en un acte públic a Mèrida, al costat del president del PPd’Extremadura i candidat a la Presidència de la Junta, José Antonio Monago, els presidents provincials de Badajoz i Càceres, Francisco Javier Fragoso i Laureano León, respectivament, i la candidata a l’alcaldia de Mèrida Pilar Nogales