Xarxes socials

De Quinto manté que tornaria a criticar Arrimadas pel seu escarni a Puigdemont a Waterloo

El número dos de Ciutadans per Madrid rebutja una proximitat ideològica amb Vox

de-quinto-ciudadanos

de-quinto-ciudadanos

2
Es llegeix en minuts
El Periódico / Agencias

L’exvicepresident de Coca-Cola i número dos en les llistes de Ciutadans al Congrés per Madrid, Marcos de Quinto, ha manifestat aquest divendres que tornaria a criticar en el seu compte de Twitter la líder de Ciutadans a Catalunya i candidata al Congrés en les eleccions generals, Inés Arrimadas, pel seu "escarni" a l’expresident de la Generalitat Carles Puigdemont.

"Jo he patit escarnis i no és la millor solució", ha manifestat De Quinto en una entrevista a Antena3, al·ludint al’acte que Arrimadas va protagonitzar a les portes de la vivenda de Puigdemontportes de la vivenda de Puigdemont, a la ciutat belga de Waterloo, fa un mes.

Així, l’empresari ha assenyalat que la d’Arrimadas "no és la millor solució" quan s’estan criticant aquest tipus d’actes, per afegir que convé rebaixar la "tensió" en política i que tornaria a escriure aquest missatge.

Preguntat per si ara que està en política, ha esborrat alguna publicació a les xarxes socials, De Quinto ha apuntat que ha eliminat algun missatge, de tant en tant, però que "no ha fet neteja" per haver entrat en política. "No he esborrat els meus tuits, són allà, seria com esborrar l’àlbum de fotos", ha opinat.

El candidat nega que s'assembli a Vox

Preguntat per la seva proximitat ideològica amb la formació liderada per Santiago Abascal a causa del contingut d’algun dels seus últims tuits, el fitxatge de Ciutadans se n’ha volgut desmarcar, assenyalant que les seves crítiques entorn del finançament d’associacions que lluiten contra la violència de gènere: "No ho dic per asemblar-me a Vox", ha assegurat.

"Hi ha causes transversals que gairebé tothom abraça", ha assenyalat De Quinto per explicar que "la violència masclista i el canvi climàtic no haurien d’admetre discussió. El que passa és que amb aquestes causes es generen fons i, a l’ombra d’aquest finançament, comencen a sorgir xiringuitos que utilitzen aquesta causa".

Així, s’ha volgut remetre al "cas d’Andalusia" on, segons el seu parer, només una part dels diners destinats a les associacions que lluiten contra la violència de gènere arriben directament a les víctimes, per matisar que "algunes associacions seran bones", però que "s’ha de protestar per aquestes maneres".

Notícies relacionades

Amb referència a les crítiques que susciten que l’empresari tingui la seva vivenda a Portugal, l’exvicepresident de Coca-Cola ha sentenciat que si volgués "evadir impostos" se n’aniria a Dubai. "Els diners que he guanyat a l’estranger els he portat a Espanya", ha assegurat, explicant que té comptes als Estats Units i Portugal "per mantenir despeses".

Així, De Quinto ha apuntat que a l’anar-se’n a l’Amèrica del Nord va pagar impostos allà i a Espanya, com a no resident. "També faig la declaració a Espanya i, per cert, em perjudica ser als Estats Units perquè resideixo a Madrid", ha conclòs.