LLISTA DEL PP PER BARCELONA

Joan López Alegre serà el número dos del PP català per Barcelona

López Alegre va ser diputat al Parlament entre el 2004 i el 2006

L'exparlamentari anirà darrere de la cap de llista anunciada la setmana passada, Cayetana Álvarez de Toledo

lpez-alegre

lpez-alegre

1
Es llegeix en minuts
EFE

El comunicador i historiador Joan López Alegre serà el número dos en la candidatura del Partit Popular Català per Barcelona per a les eleccions generals del 28 d’abril en la llista que encapçalarà Cayetana Álvarez de Toledo.

Segons ha avançat el diari ‘abc’ i han confirmat a Efe fonts del PPC, el que va ser diputat popular al Parlament entre el 2004 i el 2006 tornarà d’aquesta manera a la primera línia de la política. López Alegre va entrar al Parlament el 2004 amb el PPC, llavors presidit per Josep Piqué, substituint Dolors Nadal, quan aquesta va ser elegida diputada en les eleccions generals del mateix any.

Notícies relacionades

Aquest anunci arriba pocs dies després del nomenament de Cayetana Álvarez de Toledo com a cap de llista de la candidatura dels populars catalans per Barcelona, que ha definit el seu projecte com un gest d’"impugnació" del projecte nacionalista català.

En els últims anys, López Alegre ha participat en nombroses tertúlies en mitjans de comunicació i en espais de debat polític, on ha mantingut una posició crítica amb relació al procés.