CRÍTIQUES A LA TELEVISIÓ PÚBLICA

Duran Lleida acusa TV-3 de jugar la carta independentista

L'exlíder democristià afirma que Puigdemont és més cupaire que convergent al programa 'Preguntes Freqüents'

duran lleida / periodico

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

L’exlíder de Unió, Josep Antoni Duran Lleida, ha qualificat la televisió catalana d’“independentista” en una entrevista concedida dissabte a la nit al programa‘Preguntes Freqüents’ de TV-3, que presenta Cristina Puig. 

Durant l’entrevista, Puig li ha preguntat a Duran en què es basa per afirmar que la televisió pública catalana és independentista. “En aquest programa”, va replicar el líder de Unió. “TV-3 ha de ser una gran televisió però està jugant una carta descaradíssima que és la de la independència. Ara la veig molt poc”, va reconèixer Duran. “Jo he vist una entrevista al senyor Espadaler inadmissible”, ha recordat l’expolític democristià.

“Mas va entregar el país a la CUP”

Notícies relacionades

D’altra banda, ha admès que “a Artur Mas no li perdonaré que entregués el país a la CUP i a Puigdemont, que és més cupaire que convergent”. “La Crida de Puigdemont i la seva actitud han provocat la desaparició a l’escena política de persones que han compartit escó amb mi”, va afirmar.

També ha opinat que “veure dirigents polítics catalans al Suprem fa que pugi el suflé del sentimentalisme i és lògic que el relat independentista s’aprofiti perquè poden arrossegar vots”. En aquest sentit, ha deixat clar que “segons la meva opinió són polítics presos”.