VIA TWITTER

Puigdemont replica a Duran que ja ha "donat la cara" davant de la justícia

L'exlíder d'Unió es va mostrar escèptic sobre una possible tornada de l'expresident a Catalunya si abans no respon davant dels tribunals

zentauroepp46632424 carles puigdemont190121135348

zentauroepp46632424 carles puigdemont190121135348 / JULIEN WARNAND

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

L’expresidentCarles Puigdemont s’ha revoltat aquest dilluns contra l’afirmació de Josep Antoni Duran Lleida que no podrà tornar a Catalunya fins que no respongui per la causa oberta contra ell al Tribunal Suprem i ha assegurat que ja ha "donat la cara" davant de la justícia.

"Davant de la justícia, ja he donat la cara. Concretament davant de la justícia belga i davant de la justícia alemanya. I en els dos casos, la "justícia" espanyola ha retirat el mandat de detenció. A part del fet que la justícia alemanya no va veure la rebel·lió de què ens acusa", ha escrit Puigdemont en el seu compte de Twitter.

Notícies relacionades

El dirigent independentista, escapat a Bèlgica per evitar el procés per rebel·lió, s’ha referit als pronunciaments dels tribunals belga i alemany sobre l’ordre d’extradició europea que va dictar en contra seu el magistrat Pablo Llarena.

L’expresident ha contestat així a les afirmacions de l’exlíder d’Unió dissabte passat al programa 'FAQs' de TV-3, en què va mostrar el seu escepticisme davant de l’última afirmació de Puigdemont que tornarà a Catalunya si és elegit eurodiputat. "No sé com tornarà Puigdemont a Catalunya si no és donant la cara davant de la justícia com els seus companys", va manifestar Duran.