génova 13 envia una circular als seus càrrecs

El PP llança els seus polítics al carrer per recollir recolzaments porta a porta per tot Espanya

La campanya es completa amb un vídeo de García Egea instant a arribar a "totes les llars d'Espanya"

zentauroepp46610777 casado190207143955

zentauroepp46610777 casado190207143955

3
Es llegeix en minuts
El Periódico / Agencias

La direcció del PP ha enviat una circular als càrrecs del seu partit citant-los a posar en marxa per tot Espanya la campanya "porta a porta" davant de les eleccions generals del 28 d’abril. La formació que dirigeix Pablo Casado vol que els seus surtin al carrer i vagin a "totes i cadascuna de les llars d’Espanya" per explicar les propostes del PP, escoltar els ciutadans i conèixer de prop les seves necessitats.

Per impulsar aquesta campanya, el secretari general del PP, Teodoro García Egea, ha gravat un vídeo que busca implicar tots els seus dirigents en aquesta iniciativa. "El 28 d’abril, Pablo Casado ha de ser el president del Govern d’Espanya i per això necessitem la teva ajuda. Hem de fer fora Pedro Sánchez, no podem deixar que Espanya segueixi en mans del PSOE i dels independentistes", arrenca la cinta.

García Egea diu que a Casado li agradaria anar "porta per porta" i "casa per casa" a demanar la confiança dels milions d’espanyols que estan cridats a votar, però com que "és materialment impossible", demana als seus sortir al carrer a demanar la confiança dels espanyols en nom de Casado.

Segons remarca, es tracta d’arribar a "totes i cadascuna de les llars d’Espanya". "Tenim els millors candidats i els millors equips professionals i humans d’Espanya. I tenim el millor partit d’Espanya. I ara és temps de demostrar-ho, sortim al carrer i demanem la confiança de la gent", afegeix el número dos del PP.

Campanya similar en les eleccions andaluses

La nova direcció de Casado ja va impulsar una campanya similar basada en el "porta a porta" en les eleccions andaluses del mes de desembre passat, uns comicis que, finalment, gràcies a l’acord amb Ciutadans i Vox, van portar   Juan Manuel Moreno Bonilla a la presidència de la Junta d’Andalusia després de 36 anys de Govern socialista.

Ara el PP recupera aquesta iniciativa per mobilitzar els seus davant les generals, autonòmiques, municipals i europees. De fet, la circular que Génova ha enviat als seus càrrecs, amb data 14 de març, va dirigida a alcaldes i portaveus d’ajuntaments, presidents i portaveus de les diputacions i presidents provincials, entre d’altres.

En aquesta missiva, el PP recorda que afronten un període electoral "inèdit" amb quatre comicis. "En aquestes eleccions es decideix si el nostre país és governat, durant els pròxims quatre anys, per partits compromesos amb la defensa de la Constitució, el creixement i la prosperitat dels espanyols, o per aquells que volen trencar Espanya i aplicar polítiques que només condueixen a més deute, destrucció d’ocupació i pobresa", ha assegurat.

Per això remarca que "és més necessari que mai" estar en contacte amb els veïns per transmetre’ls "que importants que són aquestes eleccions" i per explicar-los les propostes del partit. "A més, estem obligats a escoltar els ciutadans i a conèixer de prop les seves necessitats perquè el nostre programa electoral i les nostres propostes hi responguin i siguin el més realistes possibles", ha afegit.

Notícies relacionades

Aquesta campanya consisteix, segons explica el PP a la seva circular, en la detecció d’aquelles zones del municipi en les quals és "més interessant" tenir "contacte directe amb els veïns", ja sigui perquè existeixin grups de votants que puguin ser recuperats o perquè necessitin una informació més gran sobre les propostes del PP.

L’objectiu és fer visites "porta a porta" i "pis a pis" en petits grups formats per càrrecs públics i líders locals del partit per "obtenir dels veïns la seva opinió sobre la gestió municipal, regional i nacional", transmetre’ls "el qe ja ha fet" el PP i les propostes que planteja la formació per al futur. La carta va firmada pel responsable de Política Local del partit i alcalde de Boadilla del Monte, Antonio González Terol.