CANVI DE PLANS

Vox convoca una concentració el dia 30 a Barcelona després de saber que no podria fer un míting al Sant Jordi

La força ultra veu "raons polítiques" en la negativa del consistori a l'acte al recinte esportiu al·legant "tasques de manteniment"

zentauroepp45378637 vox181007163923

zentauroepp45378637 vox181007163923 / PAOLO AGUILAR

1
Es llegeix en minuts
Europa Press

Vox ha confirmat aquest dijous que, tal com va avançar la setmana passada, finalment farà una "gran concentració" a Barcelona el dissabte 30 de març, el lema de la qual serà 'Catalunya per Espanya'. Assenyalen que aquesta decisió deriva de la negativa de l’ajuntament de la Ciutat Comtal de permetre’ls celebrar un acte polític al Palau Sant Jordi.

En una nota de premsa, la formació d’Abascal retreu al consistori d’Ada Colau que optés per rescindir el contracte de lloguer de l’espai, firmat prèviament, de manera "unilateral". Des de Vox veuen en aquest fet "raons exclusivament polítiques" malgrat que des de l’ajuntament van al·legar "tasques de manteniment".

Notícies relacionades

"Unes raons que no van ser esgrimides 10 dies abans quan no hi va haver cap problema per firmar el contracte i rebre l’abonament del 50% del pagament que ho feia ferm", ressalten, per afegir que no permetran que "l’ús partidista dels recursos públics" impedeixin que la formació compleixi "els seus compromisos amb la societat".

Des de Vox puntualitzen que la concentració tindrà lloc a les 12 hores del 30 de març, a l’avinguda de la Reina Maria Cristina, entre les Torres Venecianes i la Font Màgica de Montjuïc.

Temes:

Vox