AQUEST DISSABTE

L'independentisme contractarà 380 autocars per a la manifestació a Madrid contra el judici

El lema que portaran a la capçalera serà: «No hi ha democràcia sense dret a decidir»

manifestacion-independentista

manifestacion-independentista

1
Es llegeix en minuts
El Periódico / Agencias

Les entitats convocants de la manifestació d’aquest dissabte a Madrid, que protestarà contra el judici de l’1-O, que se celebra al Tribunal Suprem contra els líders del procés independentista català han avançat aquest dimarts que compten, ara per ara, amb 380 autocars que arribaran a la ciutat des de Catalunya per participar-hi.

En una roda de premsa organitzada pels diferents col·lectius madrilenys que sortiran al carrer aquest dissabte per recolzar la protesta i participar-hi, "més de 50" segons els convocants, han assenyalat que el lema que portaran a la capçalera serà “No hi ha democràcia sense dret a decidir”, que s’unirà al lema proposat per les entitats catalanes de “L’autodeterminació no és delicte”.

Notícies relacionades

Entre les organitzacions que s’adhereixen a la manifestació que demanarà "la llibertat delspresos polítics catalans polítics catalans", hi ha diferents assemblees populars, moviments preconsultes, Anticapitalistas Madrid, Izquierda Castellana i la Coordinadora 25-S.

Segons la membre d’Izquierda Castellana Elena Martínez, l’objectiu és demostrar que hi ha un Madrid que aposta peldiàleg i la política, i que defensa el dret a decidir, perquè "és part substancial de la democràcia". "Un Madrid que no vol ser còmplice de la repressió del poble germà de Catalunya", ha assenyalat.