157 persones han mort, entre elles dos espanyols

Borrell va 'esquivar' l'accident aeri d'Etiòpia: va sortir de l'aeroport "unes hores abans"

Alguns dels empresaris que acompanyaven la delegació tenien previst agafar aquest vol i «van canviar els bitllets a última hora»

428627 1 21 / periodico

1
Es llegeix en minuts
El Periódico / Agencias

El ministre d’Afers Exteriors, Josep Borrell, ha explicat aquest dilluns que ell va sortir de l’aeroport d’Addis Abeba "unes hores abans" que es produísl’accident aeri i ha assenyalat que a la capital etíop estaven reunits "tots els ambaixadors espanyols a l’Àfrica i diversos empresaris".

En declaracions als mitjans prèvies a una conferència sobre competitivitat, organitzada per AmChamSpain, Borrell ha comentat que alguns dels empresaris que acompanyaven la delegació tenien previst agafar aquest vol i van canviar els bitllets en l’últim moment i es van salvar".

Notícies relacionades

Borrell ha assegurat que no té dades de la identitat dels dos espanyols morts en el sinistre, en quèvan morir 157 persones.

Així mateix, ha remarcat que es tracta d’un aeroport ultramodern "dotat de tots els ajuts de la navegació. No sé què va poder passar". "És una gran desgràcia. Ja hem transmès el nostre condol a les famílies", ha afegit.